FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen FERRARI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw FERRARI

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Apk keuren van de auto is voor uw veiligheid. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel.

Voorste draagarm inspecteren

Vaak denkt men dan aan kromme remschijven, terwijl het probleem uit de draagarmrubbers of te veel speling van een fuseekogel komt Een defecte draagarm of fuseekogel kan er tevens voor zorgen dat u een licht trillend stuur krijgt tijdens het remmen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEPONTIACMGSUBARU. De schokbreker zit gemonteerd aan de draagarm. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Defecte draagarm herkennen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Montage kunt u zelf doen ,of bij een garagebedrijf.