Facebook
BLACK FRIDAY SALE! TOT 69% KORTING OP ALLES!

Draagarmen FERRARI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen FERRARI

De juiste draagarm vinden voor uw FERRARI

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer is een draagarm juist voor mijn auto? Te Goedkope auto onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Een stabilisatorstang zit ook aan het chassis en draagarm. Rubbers kunnen uitdrogen. Fuseekogels maken deel uit van de arm.

Defecte draagarm herkennen

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Stuurdelen kopen met minimaal 60% korting. Stuurdelen zijn ook stuurkogels een axiaalkogels. In Europa geproduceerd is ok.

Draagarm monteren op uw auto

Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wegligging en de juiste wielstand is belangrijk. Reactiearm verbind bewegende delen voertuig. Dit geld hetzelfde voor de productgroep stuurdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.