FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen FIAT

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Defecte draagarm herkennen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht. Draagarmrubbers moeten stijf zijn. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en AfterPay Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Voorste draagarm inspecteren

De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. Het wegdek is bepalend voor de slijtage. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Draagarmen bestellen voor uw FIAT

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAGMCLEXUSDACIA.