FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen FORD

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw FORD

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Al deze onderdelen voor uw uw auto zorgen ervoor dat uw auto een stabiele wegligging heeft en dus goed stuurt. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De schokbreker zit gemonteerd aan de draagarm.

Defecte draagarm herkennen

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Voorste draagarm inspecteren

Vervangen van de bussen in de auto is noodzakelijk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDISKODAMAZDAJAGUAR. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Onze draagarmen worden in meer dan 10.000 garages gemonteerd.