FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen GMC

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Defecte draagarm herkennen

In Europa geproduceerd is ok. Slijtage aan fuseekogel en draagarmrubber zijn hevig door dit bewegen en scharnieren, ook het weer speelt hier een rol in denk aan vorst en pekel deze tasten de rubbers aan. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Losse fuseekogels monteren loont vaak niet. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw GMC past.

Voorste draagarm inspecteren

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. Rubbers kunnen uitdrogen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Montage kunt u zelf doen ,of bij een garagebedrijf. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Draagarmrubbers moeten stijf zijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.