FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen HONDA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. Afgebroken reactiearmen komen zelden voor. Wij controleren altijd bij de HONDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Reactiearm kan ook wieldraagarm heten.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Slijtage aan fuseekogel en draagarmrubber zijn hevig door dit bewegen en scharnieren, ook het weer speelt hier een rol in denk aan vorst en pekel deze tasten de rubbers aan. Een draagarm op de auto zorgt voor de juiste wegligging. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd. Het assortiment heeft meer dan 8000 artikelnummers.

Defecte draagarm herkennen

In Europa geproduceerd is ok. Je kunt bij ons betalen via iDeal, MisterCash en PayPal Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De achteras van de auto heeft ook draagarmen.