FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen INFINITI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw INFINITI

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Altijd de juiste voor uw auto via kenteken invoer. Apk keuren van de auto is voor uw veiligheid. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Defecte draagarm herkennen

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. ABS is een A-merk voor auto onderdelen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Voorste draagarm inspecteren

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Dit geld hetzelfde voor de productgroep stuurdelen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wegligging en de juiste wielstand is belangrijk. Draagarmbussen krijgen vaak speling.