Facebook

Draagarmen INFINITI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model INFINITI

Draagarmen INFINITI

De juiste draagarm vinden voor uw INFINITI

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen.

Defecte draagarm herkennen

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? In Europa geproduceerd is ok. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Draagarm monteren op uw auto

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een reactiearm demonteren is eenvoudig. Stuurdelen kopen met minimaal 60% korting.

Producten
Draagarm achterzijde, links, boven
Artikelnr: 211700
281,22
781,16
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.