FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen ISUZU

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Defecte draagarm herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ISUZU. De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Fuseekogels worden vaak geperst. Soms wordt een fuseekogel geschroefd. De schokbreker zit gemonteerd aan de draagarm. Speling op een kogel is ook een apk afkeur. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Voorste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATKIALAMBORGHINI. Bij RemDiscounter.nl bent u ervan verzekerd dat u de juiste draagarm besteld wij controleren elke bestelling op juistheid voordat wij deze gaan versturen, als wij er niet zeker van zijn dat de auto-onderdelen niet juist zijn besteld dan nemen wij direct contact met u op. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Goede schokbrekers voorkomen slijtage aan de draagarm.