Facebook

Draagarmen ISUZU TROOPER II

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 08.1991 tot 07.1998
84
114
Terreinwagen gesloten
Vanaf 08.1991 tot 07.1998
130
177
Terreinwagen gesloten

Draagarmen ISUZU TROOPER II

Defecte draagarm herkennen

Fabrikanten zijn FEBI TRW LENFORDER ABS. Speling op een kogel is ook een apk afkeur. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

De juiste draagarm vinden voor uw ISUZU TROOPER II

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Wij controleren altijd bij de ISUZU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Stuurdelen kopen met minimaal 60% korting. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en overboeking Reactiearm kan ook wieldraagarm heten.

Draagarm monteren op uw auto

De draagarm zelf gaat op zich niet zo snel stuk de fuseekogels en draagarmrubbers daarentegen wel, er komen veel krachten op te staan, een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van de auto en beweegt tijdens het sturen constant mee dit werkt als een scharnier. Goede schokbrekers voorkomen slijtage aan de draagarm. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.