FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen IVECO

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw IVECO

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Defecte draagarm herkennen

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De achteras van de auto heeft ook draagarmen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een defecte draagarm of fuseekogel merkt men niet zo snel op, daar men went tijdens het rijden aan het mindere stuurgedrag van de uw auto Een draagarm moet in goede conditie verkeren, met name de draagarmrubbers en fuseekogel moeten speling vrij zijn om de auto een goede wegligging te kunnen geven. Speling op een kogel is ook een apk afkeur.

Voorste draagarm inspecteren

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. De draagarm monteren op een auto. ABS is een A-merk voor auto onderdelen.