Facebook

Draagarmen IVECO

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen IVECO

Defecte draagarm herkennen

Rubber zorgt voor flexibiliteit. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Onze draagarmen worden in meer dan 10.000 garages gemonteerd.

De juiste draagarm vinden voor uw IVECO

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Draagarm monteren op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUMERCEDES-BENZSEATHONDAKIAJAGUAR. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Kosten voor montage zijn meestal ronde de 60 euro per kant. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.

Producten
Draagarm voorzijde, links, boven
Artikelnr: 211291
66,88
119,42
incl. BTW

Draagarm voorzijde, links, boven
Artikelnr: 211291
66,88
119,42
incl. BTW