FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen JAGUAR

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw JAGUAR

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERLAMBORGHINIMGMERCEDES-BENZ. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het assortiment heeft meer dan 8000 artikelnummers. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Voorste draagarm inspecteren

De draagarm zelf gaat op zich niet zo snel stuk de fuseekogels en draagarmrubbers daarentegen wel, er komen veel krachten op te staan, een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van de auto en beweegt tijdens het sturen constant mee dit werkt als een scharnier. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Defecte draagarm herkennen

Als alles los is gedraaid dan kan er met een hefboom de fuseekogel kant naar beneden gedrukt worden. Het wiel moet ook schokken van het wegdek opvangen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Losse fuseekogels monteren loont vaak niet. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, ATE, TRW, Bendix, Brembo en Lucas