Facebook

Draagarmen JAGUAR

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen JAGUAR

Defecte draagarm herkennen

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Speling op een kogel is ook een apk afkeur. In Europa geproduceerd is ok. Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANBMWMITSUBISHI.

De juiste draagarm vinden voor uw JAGUAR

Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Materialen zijn vaak gietstaal of aluminium. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Draagarm monteren op uw auto

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Je kunt bij ons betalen via PayPal Fuseekogels worden vaak geperst. Soms wordt een fuseekogel geschroefd. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Producten
Draagarm voorzijde, links, onder
Artikelnr: 210217
62,40
124,80
incl. BTW