FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen JEEP

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Wij controleren altijd bij de JEEP dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een reactiearm demonteren is eenvoudig.

Defecte draagarm herkennen

ABS is een A-merk voor auto onderdelen. Het auto kenteken geeft niet altijd de juiste arm weer. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Altijd de juiste voor uw auto via kenteken invoer. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Rofren, Bosch, Textar, Lucas, Pagid en Brembo Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.