Facebook

Draagarmen JEEP

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen JEEP

De juiste draagarm vinden voor uw JEEP

In Europa geproduceerd is ok. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Autopartsonline.nl heeft vaste montage tarieven voor stuurdelen.

Defecte draagarm herkennen

Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan. Dit geld hetzelfde voor de productgroep stuurdelen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Draagarm monteren op uw auto

Kosten voor montage zijn meestal ronde de 60 euro per kant. Losse fuseekogels monteren loont vaak niet. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De schokbreker zit gemonteerd aan de draagarm. Een draagarm op de auto zorgt voor de juiste wegligging.

Producten
Draagarm
Artikelnr: 210661
28,70
58,57
incl. BTW