FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen KIA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Een draagarm op de auto zorgt voor de juiste wegligging. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw KIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Defecte draagarm herkennen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.