FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen LADA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw LADA

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Stuurdelen zijn ook stuurkogels een axiaalkogels.

Defecte draagarm herkennen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Vaak denkt men dan aan kromme remschijven, terwijl het probleem uit de draagarmrubbers of te veel speling van een fuseekogel komt Een defecte draagarm of fuseekogel kan er tevens voor zorgen dat u een licht trillend stuur krijgt tijdens het remmen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Stuurdelen kopen met minimaal 60% korting.

Voorste draagarm inspecteren

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Chassis onderdelen slijten hard. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANJAGUARFIAT. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.