Facebook

Draagarmen LADA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model LADA

Draagarmen LADA

Defecte draagarm herkennen

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELJEEPDAIMLERMG. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LADA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Het wiel is door de reactiearm verbonden met het chassis. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij RemDiscounter.nl bent u ervan verzekerd dat u de juiste draagarm besteld wij controleren elke bestelling op juistheid voordat wij deze gaan versturen, als wij er niet zeker van zijn dat de auto-onderdelen niet juist zijn besteld dan nemen wij direct contact met u op. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Draagarm monteren op uw auto

Draagarmrubbers worden in de arm geperst. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Fabrikanten zijn FEBI TRW LENFORDER ABS. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.