FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen LANCIA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Defecte draagarm herkennen

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Vul uw kenteken in op de website en de juiste onderdelen worden direct getoond. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LANCIA past. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Voorste draagarm inspecteren

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Stabilisatoren en spoorstangen behoren tot de chassis onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDSMARTALFA ROMEOBUICKLANCIACHEVROLET. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wegligging en de juiste wielstand is belangrijk.