Facebook

Draagarmen LANCIA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model LANCIA?

Draagarmen LANCIA

Defecte draagarm herkennen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 ABS is een A-merk voor auto onderdelen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

De juiste draagarm vinden voor uw LANCIA

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren en Bosch De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het wiel is door de reactiearm verbonden met het chassis. Draagarmrubbers worden in de arm geperst. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Draagarm monteren op uw auto

Een draagarm op de auto zorgt voor de juiste wegligging. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Vervangen van de bussen in de auto is noodzakelijk. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Het chassis moet aan het wiel verbonden worden.