Facebook

Draagarmen LAND ROVER

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen LAND ROVER

Defecte draagarm herkennen

Draagarmrubbers worden in de arm geperst. Knarsen van draagarmrubbers is vaak in de zomer. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDCITROENVAUXHALLBUICK.

Draagarm monteren op uw auto

Elke LAND ROVER heeft een eigen VIN-nummer. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Onze draagarmen worden in meer dan 10.000 garages gemonteerd. Autopartsonline.nl heeft vaste montage tarieven voor stuurdelen. De schokbreker zit gemonteerd aan de draagarm.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Vaak denkt men dan aan kromme remschijven, terwijl het probleem uit de draagarmrubbers of te veel speling van een fuseekogel komt Een defecte draagarm of fuseekogel kan er tevens voor zorgen dat u een licht trillend stuur krijgt tijdens het remmen. Vervangen van de bussen in de auto is noodzakelijk. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd.

Producten
Draagarm voorzijde, rechts, onder
Artikelnr: 210666
55,67
111,34
incl. BTW

Draagarm voorzijde, rechts, boven
Artikelnr: 211000
68,58
134,48
incl. BTW