FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen LAND ROVER

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LAND ROVER.

Defecte draagarm herkennen

Bij RemDiscounter.nl bent u ervan verzekerd dat u de juiste draagarm besteld wij controleren elke bestelling op juistheid voordat wij deze gaan versturen, als wij er niet zeker van zijn dat de auto-onderdelen niet juist zijn besteld dan nemen wij direct contact met u op. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Draagarmrubbers worden in de arm geperst.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Reactiearm verbind bewegende delen voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEVAUXHALLSMARTPEUGEOTKIA. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.