FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen LDV

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Draagarmbussen krijgen vaak speling. Autopartsonline.nl heeft vaste montage tarieven voor stuurdelen. Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren.

Defecte draagarm herkennen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Rofren, Zimmermann, Jurid, ABS en Lucas Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGBEDFORDVAUXHALL. Montage kunt u zelf doen ,of bij een garagebedrijf. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LDV past.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Vaak denkt men dan aan kromme remschijven, terwijl het probleem uit de draagarmrubbers of te veel speling van een fuseekogel komt Een defecte draagarm of fuseekogel kan er tevens voor zorgen dat u een licht trillend stuur krijgt tijdens het remmen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.