Facebook
BLACK FRIDAY SALE! TOT 69% KORTING OP ALLES!

Draagarmen LDV

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen LDV

Draagarm monteren op uw auto

Knarsen van draagarmrubbers is vaak in de zomer. Al deze onderdelen voor uw uw auto zorgen ervoor dat uw auto een stabiele wegligging heeft en dus goed stuurt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Goede schokbrekers voorkomen slijtage aan de draagarm.

Defecte draagarm herkennen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. ABS is een A-merk voor auto onderdelen. Fuseekogels maken deel uit van de arm.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Reactiearm verbind bewegende delen voertuig. De draagarm monteren op een auto. Losse fuseekogels monteren loont vaak niet.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.