FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen LEXUS

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Defecte draagarm herkennen

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De arm maakt deel uit van het fuseelichaam. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De schokbreker zit gemonteerd aan de draagarm.

Draagarmen bestellen voor uw LEXUS

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Chassis onderdelen slijten hard. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Voorste draagarm inspecteren

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Trillende remschijven kunnen als oorzaak een defecte arm hebben. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.