FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen MAZDA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Gebroken spiraalveer is een apk punt. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Draagarmrubbers worden in de arm geperst.

Draagarmen bestellen voor uw MAZDA

Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De arm maakt deel uit van het fuseelichaam. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Vervang tijdig de onderdelen van uw auto.

Defecte draagarm herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Losse fuseekogels monteren loont vaak niet. Vervangen van de bussen in de auto is noodzakelijk.