Facebook

Draagarmen MG

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model MG

Draagarmen MG

De juiste draagarm vinden voor uw MG

Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een draagarm is een veiligheidsonderdeel van de auto.

Draagarm monteren op uw auto

Een autowiel moet links en rechts kunnen bewegen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Een stabilisatorstang is goedkoop en snel gemonteerd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Defecte draagarm herkennen

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wanneer is een draagarm juist voor mijn auto? Te Goedkope auto onderdelen zijn vaak niet gekeurd. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Producten
Draagarm voorzijde, links, onder
Artikelnr: 211189
88,32
238,70
incl. BTW

Draagarm voorzijde, rechts, onder
Artikelnr: 210275
52,91
143,01
incl. BTW

Draagarm voorzijde, rechts, onder
Artikelnr: 211190
88,32
232,42
incl. BTW

Draagarm voorzijde, links, onder
Artikelnr: 210274
52,91
146,98
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.