FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen MG

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Defecte draagarm herkennen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Slijtage aan fuseekogel en draagarmrubber zijn hevig door dit bewegen en scharnieren, ook het weer speelt hier een rol in denk aan vorst en pekel deze tasten de rubbers aan.

Draagarmen bestellen voor uw MG

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.