FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen MINI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Defecte draagarm herkennen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MINI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Goede conditie van de stuurdelen geeft een strak sturende auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Dit geld hetzelfde voor de productgroep stuurdelen. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren.

Voorste draagarm inspecteren

Bij RemDiscounter.nl bent u ervan verzekerd dat u de juiste draagarm besteld wij controleren elke bestelling op juistheid voordat wij deze gaan versturen, als wij er niet zeker van zijn dat de auto-onderdelen niet juist zijn besteld dan nemen wij direct contact met u op. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.