Facebook

Draagarmen MINI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen MINI

Defecte draagarm herkennen

Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI komen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De schokbreker zit gemonteerd aan de draagarm.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De bevestigingsbouten kunnen ook slijten. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Draagarm monteren op uw auto

Montage kunt u zelf doen ,of bij een garagebedrijf. Dit geld hetzelfde voor de productgroep stuurdelen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Gebroken spiraalveer is een apk punt.

Producten
Draagarm voorzijde, links, onder
Artikelnr: 210744
57,45
164,15
incl. BTW

Draagarm voorzijde, links, onder
Artikelnr: 211237
84,72
192,56
incl. BTW

Draagarm voorzijde, rechts, onder
Artikelnr: 211238
84,72
222,96
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.