FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen NISSAN

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Defecte draagarm herkennen

Gebroken spiraalveer is een apk punt. Een draagarm is een veiligheidsonderdeel van de auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Slijtage aan fuseekogel en draagarmrubber zijn hevig door dit bewegen en scharnieren, ook het weer speelt hier een rol in denk aan vorst en pekel deze tasten de rubbers aan.

Voorste draagarm inspecteren

Draagarm noemt men ook wel reactiearm . Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Rofren, TRW en ABS Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Trillende remschijven kunnen als oorzaak een defecte arm hebben. Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel. De bevestigingsbouten kunnen ook slijten. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.