FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen OPEL

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Defecte draagarm herkennen

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Draagarm noemt men ook wel reactiearm . Een autowiel moet links en rechts kunnen bewegen.

Voorste draagarm inspecteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het auto kenteken geeft niet altijd de juiste arm weer. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, ATE, Textar en Rofren

Draagarmen bestellen voor uw auto

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.