Facebook

Draagarmen OPEL

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model OPEL

Draagarmen OPEL

Defecte draagarm herkennen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVSSANGYONGBEDFORDMGPORSCHE. Het chassis moet aan het wiel verbonden worden.

Draagarm monteren op uw auto

Schroefdraad kan kapot gedraaid worden met demonteren. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Slijtage aan fuseekogel en draagarmrubber zijn hevig door dit bewegen en scharnieren, ook het weer speelt hier een rol in denk aan vorst en pekel deze tasten de rubbers aan. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een defecte draagarm of fuseekogel merkt men niet zo snel op, daar men went tijdens het rijden aan het mindere stuurgedrag van de uw auto Een draagarm moet in goede conditie verkeren, met name de draagarmrubbers en fuseekogel moeten speling vrij zijn om de auto een goede wegligging te kunnen geven. Om rekening te houden met zo min mogelijk slijtage van de draagarm is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden, niet te hard over drempels rijden grote hobbels en/of diepe kuilen vermijden.

Producten
Draagarm voorzijde, links, onder
Artikelnr: 210414
51,22
119,11
incl. BTW

Draagarm achterzijde, rechts, onder
Artikelnr: 211939
53,19
147,75
incl. BTW

Draagarm achterzijde, links, onder
Artikelnr: 211938
53,19
139,98
incl. BTW

Draagarm voorzijde, links, onder
Artikelnr: 210409
74,12
211,78
incl. BTW

Draagarm voorzijde, links, onder
Artikelnr: 210418
56,82
129,14
incl. BTW

Draagarm voorzijde, links, onder
Artikelnr: 210409
74,12
211,78
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.