FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen PEUGEOT

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Elke PEUGEOT heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Draagarmen bestellen voor uw auto

De achteras van de auto heeft ook draagarmen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Vaak denkt men dan aan kromme remschijven, terwijl het probleem uit de draagarmrubbers of te veel speling van een fuseekogel komt Een defecte draagarm of fuseekogel kan er tevens voor zorgen dat u een licht trillend stuur krijgt tijdens het remmen.

Defecte draagarm herkennen

De draagarm monteren op een auto. Draagarmbussen krijgen vaak speling. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Je kunt bij ons betalen via MisterCash