Facebook

Draagarmen PLYMOUTH

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model PLYMOUTH

Draagarmen PLYMOUTH

Defecte draagarm herkennen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PLYMOUTH past. Een aantal kenmerken van slijtage zijn: krakend geluid bij rijden over drempels, gebonk bij rijden over onverharde wegen, scheeftrekken naar een bepaalde kant tijdens het rijden, ook kunnen de banden meer slijtage vertonen dan gewoonlijk. Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Lucas, Jurid, Zimmermann, Pagid, TRW, Brembo, Bosch, ATE en ABS

Draagarm monteren op uw auto

Speling op een kogel is ook een apk afkeur. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

De achteras van de auto heeft ook draagarmen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Vaak denkt men dan aan kromme remschijven, terwijl het probleem uit de draagarmrubbers of te veel speling van een fuseekogel komt Een defecte draagarm of fuseekogel kan er tevens voor zorgen dat u een licht trillend stuur krijgt tijdens het remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.