FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen PLYMOUTH

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Defecte draagarm herkennen

Rubber zorgt voor flexibiliteit. Rubbers kunnen uitdrogen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Een draagarm is een veiligheidsonderdeel van de auto. Stuurdelen kopen met minimaal 60% korting.

Voorste draagarm inspecteren

Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PLYMOUTH. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het chassis moet aan het wiel verbonden worden. Draagarmrubbers moeten stijf zijn.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Knarsen van draagarmrubbers is vaak in de zomer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGGMCSUBARUPLYMOUTH. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637