FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen PONTIAC

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Vervangen van de bussen in de auto is noodzakelijk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAKIADODGE. Draagarm noemt men ook wel reactiearm .

Defecte draagarm herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PONTIAC komen. Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een stabilisatorstang zit ook aan het chassis en draagarm.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Vul uw kenteken in op de website en de juiste onderdelen worden direct getoond. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Reactiearm kan ook wieldraagarm heten. Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel.