Facebook
BLACK FRIDAY SALE! TOT 69% KORTING OP ALLES!

Draagarmen PONTIAC

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen PONTIAC

Draagarm monteren op uw auto

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De draagarm zelf gaat op zich niet zo snel stuk de fuseekogels en draagarmrubbers daarentegen wel, er komen veel krachten op te staan, een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van de auto en beweegt tijdens het sturen constant mee dit werkt als een scharnier.

De juiste draagarm vinden voor uw PONTIAC

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Draagarmrubbers moeten stijf zijn. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Onze draagarmen worden in meer dan 10.000 garages gemonteerd. De arm maakt deel uit van het fuseelichaam.

Defecte draagarm herkennen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het assortiment heeft meer dan 8000 artikelnummers.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.