Facebook

Draagarmen PORSCHE

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen PORSCHE

Defecte draagarm herkennen

Elke PORSCHE heeft een eigen VIN-nummer. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERDACIALOTUSLDVNISSANPEUGEOT.

Draagarm monteren op uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Altijd de juiste voor uw auto via kenteken invoer. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Het wegdek is bepalend voor de slijtage. Knarsen van draagarmrubbers is vaak in de zomer. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben.

Producten
Draagarm voorzijde, links, onder
Artikelnr: 210457
49,16
94,54
incl. BTW

Draagarm voorzijde, rechts, onder
Artikelnr: 211807
271,72
485,21
incl. BTW