FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen PORSCHE

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw PORSCHE

De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIHONDALINCOLNDAIMLER. ABS is een A-merk voor auto onderdelen. Goede conditie van de stuurdelen geeft een strak sturende auto.

Voorste draagarm inspecteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Chassis onderdelen slijten hard.

Defecte draagarm herkennen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.