FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen RENAULT

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een stabilisatorstang is goedkoop en snel gemonteerd. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een reactiearm demonteren is eenvoudig.

Defecte draagarm herkennen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Vervang tijdig de onderdelen van uw auto. Draagarmrubbers moeten stijf zijn. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Voorste draagarm inspecteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De achteras van de auto heeft ook draagarmen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Vul uw kenteken in op de website en de juiste onderdelen worden direct getoond.