FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen ROVER

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Defecte draagarm herkennen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. De bevestigingsbouten kunnen ook slijten. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Voorste draagarm inspecteren

Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht. Montage kunt u zelf doen ,of bij een garagebedrijf. Een defecte draagarm of fuseekogel merkt men niet zo snel op, daar men went tijdens het rijden aan het mindere stuurgedrag van de uw auto Een draagarm moet in goede conditie verkeren, met name de draagarmrubbers en fuseekogel moeten speling vrij zijn om de auto een goede wegligging te kunnen geven. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Bij RemDiscounter.nl bent u ervan verzekerd dat u de juiste draagarm besteld wij controleren elke bestelling op juistheid voordat wij deze gaan versturen, als wij er niet zeker van zijn dat de auto-onderdelen niet juist zijn besteld dan nemen wij direct contact met u op.

Draagarmen bestellen voor uw ROVER

Wegligging en de juiste wielstand is belangrijk. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.