Facebook

Draagarmen ROVER

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model ROVER?

Draagarmen ROVER

De juiste draagarm vinden voor uw ROVER

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een draagarm op de auto zorgt voor de juiste wegligging. Goede schokbrekers voorkomen slijtage aan de draagarm. De arm maakt deel uit van het fuseelichaam.

Draagarm monteren op uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Defecte draagarm herkennen

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Afgebroken reactiearmen komen zelden voor. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Schroefdraad kan kapot gedraaid worden met demonteren. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Producten
Draagarm achterzijde, links, boven
Artikelnr: 210254
39,86
69,93
incl. BTW