FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen SAAB

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw SAAB

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Voorste draagarm inspecteren

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een stabilisatorstang zit ook aan het chassis en draagarm. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Defecte draagarm herkennen

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABCHRYSLERLAMBORGHINIOLDSMOBILESUBARUGMC. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.