Facebook

Draagarmen SAAB

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen SAAB

Draagarm monteren op uw auto

De achteras van de auto heeft ook draagarmen. Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Defecte draagarm herkennen

De complete arm vervangen is vaak goedkoper. Schroefdraad kan kapot gedraaid worden met demonteren. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Pagid, Brembo, Bosch, Jurid, ATE en Bendix Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

De juiste draagarm vinden voor uw SAAB

De bevestigingsbouten kunnen ook slijten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Materialen zijn vaak gietstaal of aluminium. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.