Facebook

Draagarmen SEAT

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model SEAT?

Draagarmen SEAT

Defecte draagarm herkennen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SEAT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Fuseekogels worden vaak geperst. Soms wordt een fuseekogel geschroefd. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De draagarm monteren op een auto.

Draagarm monteren op uw auto

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Vul uw kenteken in op de website en de juiste onderdelen worden direct getoond. Goede schokbrekers voorkomen slijtage aan de draagarm. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSHONDAFERRARIJEEP.

Producten
Draagarm voorzijde, rechts, onder
Artikelnr: 210042
41,12
83,91
incl. BTW

Draagarm voorzijde, rechts, onder
Artikelnr: 210042
41,12
83,91
incl. BTW

Draagarm voorzijde, links, onder
Artikelnr: 210043
41,12
83,91
incl. BTW