FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen SEAT

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Fuseekogels maken deel uit van de arm. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SEAT past. Een stabilisatorstang zit ook aan het chassis en draagarm. Vaak denkt men dan aan kromme remschijven, terwijl het probleem uit de draagarmrubbers of te veel speling van een fuseekogel komt Een defecte draagarm of fuseekogel kan er tevens voor zorgen dat u een licht trillend stuur krijgt tijdens het remmen.

Defecte draagarm herkennen

Draagarm noemt men ook wel reactiearm . Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Apk keuren van de auto is voor uw veiligheid.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTROVERLADAMERCEDES-BENZ. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.