Facebook

Draagarmen SKODA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model SKODA

Draagarmen SKODA

De juiste draagarm vinden voor uw SKODA

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Draagarmrubbers worden in de arm geperst. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Montage kunt u zelf doen ,of bij een garagebedrijf. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Draagarm monteren op uw auto

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Defecte draagarm herkennen

Afgebroken reactiearmen komen zelden voor. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Producten
Draagarm voorzijde, links, onder
Artikelnr: 210043
48,57
134,92
incl. BTW

Draagarm voorzijde, rechts, onder
Artikelnr: 210512
57,12
142,81
incl. BTW

Draagarm voorzijde, links, onder
Artikelnr: 210511
57,12
150,33
incl. BTW

Draagarm voorzijde, rechts, onder
Artikelnr: 210512
57,12
142,81
incl. BTW

Draagarmrubber achterzijde, rechts
Artikelnr: 270582
49,14
122,85
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.