FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen SKODA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Draagarmbussen krijgen vaak speling. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij controleren altijd bij de SKODA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een defecte draagarm of fuseekogel merkt men niet zo snel op, daar men went tijdens het rijden aan het mindere stuurgedrag van de uw auto Een draagarm moet in goede conditie verkeren, met name de draagarmrubbers en fuseekogel moeten speling vrij zijn om de auto een goede wegligging te kunnen geven.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Goede schokbrekers voorkomen slijtage aan de draagarm. Het wiel is door de reactiearm verbonden met het chassis. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een stabilisatorstang is goedkoop en snel gemonteerd.

Defecte draagarm herkennen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Gietijzer komt minder vaak voor als component.