FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen SMART

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw SMART

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Al deze onderdelen voor uw uw auto zorgen ervoor dat uw auto een stabiele wegligging heeft en dus goed stuurt. Rubber zorgt voor flexibiliteit. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Defecte draagarm herkennen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Goede schokbrekers voorkomen slijtage aan de draagarm.

Voorste draagarm inspecteren

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. In Europa geproduceerd is ok. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Stabilisatoren en spoorstangen behoren tot de chassis onderdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.