Facebook

Draagarmen SMART

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model SMART

Draagarmen SMART

De juiste draagarm vinden voor uw SMART

Apk keuren van de auto is voor uw veiligheid. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Losse fuseekogels monteren loont vaak niet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAMERCEDES-BENZPEUGEOTINFINITI. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Draagarm monteren op uw auto

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Afgebroken reactiearmen komen zelden voor. Het wiel is door de reactiearm verbonden met het chassis. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Defecte draagarm herkennen

Wegligging en de juiste wielstand is belangrijk. Vaak denkt men dan aan kromme remschijven, terwijl het probleem uit de draagarmrubbers of te veel speling van een fuseekogel komt Een defecte draagarm of fuseekogel kan er tevens voor zorgen dat u een licht trillend stuur krijgt tijdens het remmen. ABS is een A-merk voor auto onderdelen. Vervang tijdig de onderdelen van uw auto.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.