FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen SSANGYONG

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw SSANGYONG

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Defecte draagarm herkennen

Draagarmrubbers moeten stijf zijn. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Autopartsonline.nl heeft vaste montage tarieven voor stuurdelen.

Voorste draagarm inspecteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Vervang tijdig de onderdelen van uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUBUICKFORDSMARTVAUXHALL.