Facebook
Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!

Draagarmen SSANGYONG

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen SSANGYONG

Draagarm monteren op uw auto

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De arm maakt deel uit van het fuseelichaam. Knarsen van draagarmrubbers is vaak in de zomer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG komen.

Defecte draagarm herkennen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIMITSUBISHISSANGYONGPEUGEOTMASERATI. ABS is een A-merk voor auto onderdelen.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Een draagarm is een veiligheidsonderdeel van de auto. Chassis onderdelen slijten hard. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.