Facebook

Draagarmen SSANGYONG

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model SSANGYONG

Draagarmen SSANGYONG

Draagarm monteren op uw auto

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De arm maakt deel uit van het fuseelichaam. Knarsen van draagarmrubbers is vaak in de zomer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG komen.

Defecte draagarm herkennen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIMITSUBISHISSANGYONGPEUGEOTMASERATI. ABS is een A-merk voor auto onderdelen.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Een draagarm is een veiligheidsonderdeel van de auto. Chassis onderdelen slijten hard. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Producten
Draagarm voorzijde, links, boven
Artikelnr: 211953
61,93
144,02
incl. BTW

Draagarm voorzijde, links, boven
Artikelnr: 211953
61,93
144,02
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.