FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen SUBARU

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Stuurdelen kopen met minimaal 60% korting. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Defecte draagarm herkennen

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.