Facebook

Draagarmen SUBARU

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model SUBARU?

Draagarmen SUBARU

Defecte draagarm herkennen

Het wiel is door de reactiearm verbonden met het chassis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATALFA ROMEOSMARTMAZDA. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Reactiearm verbind bewegende delen voertuig.

Draagarm monteren op uw auto

De complete arm vervangen is vaak goedkoper. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. Rubber zorgt voor flexibiliteit. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het auto kenteken geeft niet altijd de juiste arm weer. Losse fuseekogels monteren loont vaak niet. Draagarmrubbers moeten stijf zijn.

Producten
Draagarm voorzijde, rechts, onder
Artikelnr: 210514
55,74
103,23
incl. BTW