Facebook

Draagarmen SUZUKI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model SUZUKI

Draagarmen SUZUKI

Defecte draagarm herkennen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Autopartsonline.nl heeft vaste montage tarieven voor stuurdelen. Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Draagarm monteren op uw auto

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Stuurdelen kopen met minimaal 60% korting. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Elke SUZUKI heeft een eigen VIN-nummer.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Vul uw kenteken in op de website en de juiste onderdelen worden direct getoond. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. Knarsen van draagarmrubbers is vaak in de zomer.

Producten
Draagarm voorzijde, links, onder
Artikelnr: 211027
60,67
163,97
incl. BTW

Draagarm voorzijde, links, onder
Artikelnr: 211082
49,01
125,65
incl. BTW

Draagarm voorzijde, rechts, onder
Artikelnr: 211112
63,09
157,72
incl. BTW

Draagarm voorzijde, rechts, onder
Artikelnr: 211083
49,01
128,96
incl. BTW

Draagarm voorzijde, links, onder
Artikelnr: 211027
60,67
163,97
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.