FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen SUZUKI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voorste draagarm inspecteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De arm maakt deel uit van het fuseelichaam. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Defecte draagarm herkennen

Een draagarm is een veiligheidsonderdeel van de auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Trillende remschijven kunnen als oorzaak een defecte arm hebben. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Draagarm noemt men ook wel reactiearm . Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.