Facebook

Draagarmen SUZUKI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model SUZUKI?

Draagarmen SUZUKI

Defecte draagarm herkennen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Autopartsonline.nl heeft vaste montage tarieven voor stuurdelen. Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Draagarm monteren op uw auto

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Stuurdelen kopen met minimaal 60% korting. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Elke SUZUKI heeft een eigen VIN-nummer.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Vul uw kenteken in op de website en de juiste onderdelen worden direct getoond. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. Knarsen van draagarmrubbers is vaak in de zomer.

Producten