Facebook

Draagarmen TOYOTA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model TOYOTA?

Draagarmen TOYOTA

Defecte draagarm herkennen

Een aantal kenmerken van slijtage zijn: krakend geluid bij rijden over drempels, gebonk bij rijden over onverharde wegen, scheeftrekken naar een bepaalde kant tijdens het rijden, ook kunnen de banden meer slijtage vertonen dan gewoonlijk. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Een reactiearm demonteren is eenvoudig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Draagarm noemt men ook wel reactiearm . Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTJEEPNISSANDSBEDFORD. Reactiearm kan ook wieldraagarm heten. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Draagarm monteren op uw auto

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Producten
Draagarm voorzijde, rechts, onder
Artikelnr: 210542
48,50
85,08
incl. BTW

Draagarm voorzijde, rechts, onder
Artikelnr: 210570
66,33
132,66
incl. BTW

Draagarm voorzijde, links, onder
Artikelnr: 210559
46,63
80,40
incl. BTW

Draagarm voorzijde, rechts, onder
Artikelnr: 210552
54,30
96,97
incl. BTW