FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen TOYOTA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw TOYOTA

Materialen zijn vaak gietstaal of aluminium. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Defecte draagarm herkennen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Vervang tijdig de onderdelen van uw auto. Al deze onderdelen voor uw uw auto zorgen ervoor dat uw auto een stabiele wegligging heeft en dus goed stuurt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer.

Voorste draagarm inspecteren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIINFINITIFORDBMWROVER. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een stabilisatorstang zit ook aan het chassis en draagarm.