FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen VAUXHALL

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw VAUXHALL

Het chassis moet aan het wiel verbonden worden. Fuseekogels worden vaak geperst. Soms wordt een fuseekogel geschroefd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Defecte draagarm herkennen

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Autopartsonline.nl heeft vaste montage tarieven voor stuurdelen.

Voorste draagarm inspecteren

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Draagarmbussen krijgen vaak speling. De bevestigingsbouten kunnen ook slijten.