Facebook

Draagarmen VAUXHALL

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model VAUXHALL

Draagarmen VAUXHALL

Defecte draagarm herkennen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De draagarm zelf gaat op zich niet zo snel stuk de fuseekogels en draagarmrubbers daarentegen wel, er komen veel krachten op te staan, een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van de auto en beweegt tijdens het sturen constant mee dit werkt als een scharnier. Een draagarm op de auto zorgt voor de juiste wegligging. Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Onze draagarmen worden in meer dan 10.000 garages gemonteerd. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Dit geld hetzelfde voor de productgroep stuurdelen.

Draagarm monteren op uw auto

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Vaak denkt men dan aan kromme remschijven, terwijl het probleem uit de draagarmrubbers of te veel speling van een fuseekogel komt Een defecte draagarm of fuseekogel kan er tevens voor zorgen dat u een licht trillend stuur krijgt tijdens het remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.