FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen VOLVO

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Draagarmen bestellen voor uw VOLVO

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

Voorste draagarm inspecteren

Draagarmrubbers worden in de arm geperst. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSVAUXHALLDAFPORSCHE.

Defecte draagarm herkennen

De draagarm monteren op een auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Knarsen van draagarmrubbers is vaak in de zomer. Fabrikanten zijn FEBI TRW LENFORDER ABS. Het wiel is door de reactiearm verbonden met het chassis.