Facebook

Draagarmen VOLVO

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Voor welk model VOLVO?

Draagarmen VOLVO

De juiste draagarm vinden voor uw VOLVO

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANJAGUARISUZUPORSCHE. Goede schokbrekers voorkomen slijtage aan de draagarm. Bij RemDiscounter.nl bent u ervan verzekerd dat u de juiste draagarm besteld wij controleren elke bestelling op juistheid voordat wij deze gaan versturen, als wij er niet zeker van zijn dat de auto-onderdelen niet juist zijn besteld dan nemen wij direct contact met u op. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Draagarm monteren op uw auto

De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een reactiearm demonteren is eenvoudig.

Defecte draagarm herkennen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De draagarm monteren op een auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Producten