FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels AUDI

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voor uw AUDI bestellen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Gietijzer komt minder veel voor als component. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Fuseekogel zelf demonteren

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAIVECOOPELNISSAN. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Een defect fuseekogel herkennen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.