Facebook

Fuseekogels BEDFORD

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Voor welk model BEDFORD

Fuseekogels BEDFORD

Fuseekogels voor uw BEDFORD bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAOPELPLYMOUTH. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

De juiste fuseekogel vinden

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Producten
Fuseekogel
Artikelnr: 220231
19,89
53,76
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.