Facebook

Fuseekogels BMW

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Voor welk model BMW

Fuseekogels BMW

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

De juiste fuseekogel vinden

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.