FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels DACIA

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voor uw DACIA bestellen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Een defect fuseekogel herkennen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Fuseekogel zelf demonteren

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.