FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels FERRARI

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Een defect fuseekogel herkennen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Wij controleren altijd bij de FERRARI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Fuseekogel zelf demonteren

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo en Jurid Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIASAABLINCOLN.