FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels HONDA

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voor uw HONDA bestellen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Een defect fuseekogel herkennen

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Fuseekogel zelf demonteren

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.