FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels HYUNDAI

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Een defect fuseekogel herkennen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODALAND ROVERVOLVOJAGUARPORSCHE. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Fuseekogel zelf demonteren

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Elke HYUNDAI heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.