FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels IVECO

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Een defect fuseekogel herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADASMARTMASERATI. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw IVECO past. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.

Fuseekogel zelf demonteren

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.