FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels JEEP

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogel zelf demonteren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JEEP komen.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Een defect fuseekogel herkennen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.