FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels LAMBORGHINI

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogel zelf demonteren

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LAMBORGHINI past.

Een defect fuseekogel herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOBUICKPLYMOUTHFIATFERRARI. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.