FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels LDV

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Een defect fuseekogel herkennen

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.

Fuseekogels voor uw LDV bestellen

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATDAEWOOMITSUBISHILADAROVER. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogel zelf demonteren

Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.