FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels NISSAN

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Een defect fuseekogel herkennen

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Fuseekogel zelf demonteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN past. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Brembo, Jurid, Bosch en TRW Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.